godmorgon

vaknade nyss. Nassta väckte mig hon tyckte jag sov för länge. idag blir det städning igen i mitt ru,m för blev inte klar. och imorgon är det ju nyår och dety kommer bli bäst!

blir inte bättre än såhär!

just nu sitter jag vid mammas dator igen och är med nassta. Nassta sitter i mitt rum vid min dator. Vi är haft en sån roligt kväll så edt blir inte bättre än så här.!!*.. Fick en vodka och några cider och hade skit skoj. är fortfarande lite borta men det går nog över.! Asso det roligaste/tråkigaste hände idag. jag är så dum så jag öppna dörren hemma hos mig så stack ceasar ut och jag såg han inte (jag skulle ställa mig på mitt räcke?) iallafall, 5 minuter senare märker jag att min hund är borta så vi får panik och letar i hela huset och han är inte där!!. så vi sprang ut för att leta, men vi hitta han inte! jag börja fan gråta trodde han hade blivit påkörd eller nåt! ;o men sen komm han nerspringande från en backe och vi springer mor varandra som värsta kärleksparen(HHA) och det var det! HHAHA bästa dagen. Och PS det är förfasiken nyår om 24 timmar ;O;O;O;O;O;O PÖÖSSSSSSSS

Innesittaren

Har varit hemma hela dagen. Har bara suttit och kollat alla Paradise hotel . Men nu ska jag baneme städa mitt rum riktigt odäntligt för en gångs skull! Och jag hade ju lovat att lägga upp en länk till en sida där man kan kolla på filmer utan att behöva ladda ner dom så varsegoda! http://www.watch-movies-online.tv/ Men mni får ursäkta min dåliga uppdsatering dom senatse dagarna. Men ni får ha det så bra puss

Stressigt idag

idag blir det stan igen. ska köpa mig ett par leggins. åh jag har näöstan pricis vaknat och alla ska ta bussen som går kvart över 2 och det hinner jag verkligen inte. Jag kör min vanliga rutin på morgonen

*Duscha
*Äta
*borsta tänderna
*sminka mig
*tar på mig
*Fixar håret

Dagens köp !

Ha varit i stan med Victoria och Carolina. HIttade massa söta grejor. Lägger upp bilder på mina saker senare i bloggen.Köpte 3 spets string/trosor , Två skit söta tröjor svart och lila , En kjukisdress i babyblå och ett par sexiga klackar/stövlar(stavning)



Älskar mina ögon på denna bilden!

Köpte en mjukisdress i Babyblå. Skit söt! 200 kr del =400

Mina ÄLSKADE tofflor, dom är bäst och sötast.

snabbt Snabbt

snart ska jag ut till bussen mot nordstan med carro

Så här ser jag ut just nu KÖss



ni är värdefulla

det finns alltid nån/några som betyder extra mycket i ditt liv. Jag har två stycken. Carolina & Amanda. Finns inga ord som beskriver dom två! Båda är mina syskon livet ut. skulle inte kunna tänka mig en dag utan dom. Älskar dom mest.
amanda
åh heregud , hon är den mest anorlundaste på hela jorden men på ett bra sätt. hon får mig att skratta hon får mig att le. HOn är min storasyster och en jag ser upp till. hon verkligen förtjanar det bästa. Vi har gått
igenom mycket under våra liv och skapat många minnen tsm. KLart att jag aldrig kommer släppa taget om henne. HOn är helt enkelt underbar.

Carolina

Den mest roligaste tjejen jag känner. Jag och hon har något gemensamt och det är damp! vi är innesittarna i balltorp, HAHA undra hur många blåmärken hon har efter jag har slått henne ;o hon är en snäll människa som sprider glädje till andra. HOn är min lilla lilla syster(3år;)och betyder allt. Hon var min första barndomsvän, och är det forfarande. 12 år tsm känns underbart, men det ska bli fler!

Nyvaken !

kan man bli tröttare än mig?sitter och lyssnar på denna låt just nu.gillar verklighen denna låten, den är så vacker och erik är så snygg!haha.




igentligen skulle jag gå upp klockan 11 men så blev det inte, jag glömde att ställa klockan så jag vakna nu ;ofuck också! tror att carro inte heller har vaknat menmen. Ska börja göra iordning mig kanske lägger upp ett videoinlägg sen? :)

Låt just nu

Beyonce och laady gaga! Verkligen mina idoler.

Dygnaren Nr 1

Klockan är cirka 20 över 4 och jag är skit pigg, ska gå upp 11 ;o för imorgon blir det shopping med min älskling.Är så himla sugen på en ceasarsallad!! ska nog köpa det imorgon. Hade även tänkt mig att köpa skor, lackleggings mm.SWen måste jag köpa klämmor och nåt söt deadem med rodet! Men vi får se vad jag hittar imon Har som sagt 4400 kr att köpa för. jag lever åtminstonde inte på mitt barnbidrag som vissa andra måste göra. haha och betala sin egna mobil , skrattretande ju.

Carolina's blogg

Haha så söt!

pausade filmen och gick in och sökte på min kompis amanda på google, skulle försöka hitta hennes blogg. Men ist hittade jag en skit gammal blogg som hon hade och hitta detta söta inlägget från henne; HAHa tre årsen skrev hon det!!
Älskar den underbara flickan

Avatar

Jag hittade avatar, så såklart att jag ska kolla på den. Trailern är skit bra alltsåkommer filmer vara 10 gånger bättre(hoppas jag) Förslag på andra filmer jag kan kolla på?
Om ni vill ha länken till den sidan jag kollar filmer på är det bara att fråga så får ni den, eller så lägger jag upp länken på bloggen lite senare ;)

MysMys!

ska sätta på nån film på datorn och gosa ner mig under täcket med allt mitt godis höhö. Kom pricis ut från duschen också, bild tagen nyss! Men ni får ha det bäst, för det ska jag



herregud!

det finns verkligen människor som inte kan växa upp, dom är fortfarande 3 år i huvudet.Lite pinsamt! Men iaf håller på med min blogg just nu. imorgon blir det shopping med tvilling kössen.

Julklappar jag fick;

4400 kr
uggs tofflor!
En dator
en platt skärm till datorn
Rosa datamus
Tangentbord
Xbox 360 + 2 kontroller
Bättre bas till mina högtalare
Badgrejor
Smink  (Mascara, rosa läppstift, puder,läppglans, ögonskugga)
Godis; after eight, nobless,marabou MMM!
massa toffsar!

RSS 2.0